april 23, 2008

opening

Beste Eke,

Het is zo ver. Ons blog staat online.
Dit is een manier om onze gastronomische discussies te voeren en het is nu dus mogelijk voor eenieder om dit te volgen. Waar zullen we het het eerst over hebben ?

Groeten
Jan

Dear Eke,

Here it is. Our blog's online. For us a great way to discuss on gastronomical issues. It is possible for everybody to follow and give comments. What shall we take as a subject ?

Regards,
Jan

4 opmerkingen:

cook and chemist zei

Interessant idee

Boerenjongens zei

Top Jan, ik wil graag voortborduren op waar we het gisteren over hadden.

Groet Eke

Anoniem zei

Beste chemist,
in een recept dat ik laatst las geeft men advies om voor het stevigste opgeklopt eiwit dit enige dagen voor het kloppen in de diepvries te plaatsen en dan de dag zelf uit te halen, ontdooien en dan pas op te koppen. Hoe zit dat, is er enige verklaring voor?
FrankC

FrankC zei

Beste chemist,
in een recept dat ik laatst las geeft men advies om voor het stevigste opgeklopt eiwit dit enige dagen voor het kloppen in de diepvries te plaatsen en dan de dag zelf uit te halen, ontdooien en dan pas op te koppen. Hoe zit dat, is er enige verklaring voor?
FrankC