Beste Eke,
Het is zo ver. Ons blog staat online.
Dit is een manier om onze gastronomische discussies te voeren en het is nu dus mogelijk voor eenieder om dit te volgen. Waar zullen we het het eerst over hebben ?
Groeten
Jan
Dear Eke,
Here it is. Our blog's online. For us a great way to discuss on gastronomical issues. It is possible for everybody to follow and give comments. What shall we take as a subject ?
Regards,
Jan
april 23, 2008
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
4 opmerkingen:
Interessant idee
Top Jan, ik wil graag voortborduren op waar we het gisteren over hadden.
Groet Eke
Beste chemist,
in een recept dat ik laatst las geeft men advies om voor het stevigste opgeklopt eiwit dit enige dagen voor het kloppen in de diepvries te plaatsen en dan de dag zelf uit te halen, ontdooien en dan pas op te koppen. Hoe zit dat, is er enige verklaring voor?
FrankC
Beste chemist,
in een recept dat ik laatst las geeft men advies om voor het stevigste opgeklopt eiwit dit enige dagen voor het kloppen in de diepvries te plaatsen en dan de dag zelf uit te halen, ontdooien en dan pas op te koppen. Hoe zit dat, is er enige verklaring voor?
FrankC
Een reactie posten